bucuresti_vaslui_proteste_toporPerioada de miere prin care au trecut autorităţile locale şi centrale este istorie. Dacă până acum protestatarii din stradă au fost destul de inofensivi, rezumându-se la strigări, pancarte şi evenimente artistice, de ieri lucrurile s-au complicat destul de mult. Intrarea în scenă a potestatarilor vasluieni a pus pe jar Guvernul, pentru prima oară în stradă aflându-se oameni care chiar ştiu să dea cu pumnul sau cu parul.

Mai mulţi membri ai aparatului guvernamental şi-au arătat deja îngrijorarea cu privire la proteste, pentru că una e să fii înjurat pe facebook şi caricaturizat în internet, alta e să iei un par în cap, un cuţit în burtă şi un viol în fund. "Vasluienii nu dau cu petul în asfalt ci cu toporul în cap", s-a şoptit destul de des şi pe holurile parlamentului.

Momentan nu s-a găsit o soluţie pentru calmarea acestora, alta în afară de oprirea exploatării gazelor de şist, încercările de ademenire cu alcool lăsându-se fără rezultat: Oamenii îl luau, îl beau, şi tot săreau la protest.
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Thursday, 17.10.2013 12:13 Politic

National Cinematografic