4_milioane_euro_creditDeşi e veche de când lumea, escrocheria cu încărcatul cartelei telefonice încă mai face victime, în special printre persoanele vârstnice, care sunt mai credule. O astfel de persoană este şi doamna Varvara, o mătuşă a cunoscutului fost premier Adrian Năstase, care a căzut în plasa escrocilor de telefoane mobile.

Conform anchetatorilor, mătuşica a fost sunată de un necunoscut, care i-a spus că a câştigat un premiu fabulos, de aproape 50 de lei. Pentru a intra în posesia acestuia, tot ce trebuie să facă este să cumpere câteva cartele de reîncărcare Vodafone şi să trimită codurile. "Bătrâna a luat ce bani în casă, plus economiile de la CEC şi a cumpărat cartele de reîncărcare în valoare de 4 milioane de euro, adică două tiruri", a explicat procurorul care s-a ocupat de caz.

Oamenii legii au intrat pe fir când bătrânica s-a prezentat la Muzeul Naţional de Artă şi a încercat să vândă două Rembrant-uri şi nişte bibelouri semnate Auguste Rodin. "Mi-a zis că, dacă mai cumpăr câteva cartele, sigur o să primesc încă un premiu surpriză, absolut gratuit", a spus femeia.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Tuesday, 22.10.2013 05:10 Politic

National Cinematografic