credit_de_la_bancaVeşti bune pentru şoferii speriaţi de amenzile uriaşe prevăzute de noul cod rutier. Mai multe bănci vor acorda credite dedicate special conducătorilor auto care au avut ghinionul să fie arşi la buzunar în urma noilor prevederi legislative. “Când am văzut cât au crescut amenzile, ni s-a părut revoltător şi am vrut neapărat să-i ajutăm pe sărmanii şoferi. Sunt oameni care ar trebui să-şi vândă maşinile pentru că n-au purtat centura o dată. E inuman”, a declarat Decebal Popescu, o autoritate din domeniul bancar.

Acesta spune că sumele împrumutate trebuie plătite la timp, altfel şoferii ar putea suferi penalităţi drastice. “Sigur, le venim în sprijin prin aceste credite rambursabile eşalonat, dar ne aşteptăm la seriozitate din partea lor. Dacă nu plătesc la timp, le vom pune sechestru pe casă, pe maşină, chiar şi pe familie. Avem o clauză în acest sens, scrisă cu font mic, pe ultima pagină”, spune Decebal Popescu.

Şoferii sunt încântaţi de oportunitate. “Săptămâna trecută am depăşit viteza cu 2 km/h şi am luat amendă 120.000 de lei. Noroc că am descoperit această şansă înainte să vând şi cel de-al doilea rinichi al soţiei”, spune Robert Acrişor, un şofer bucureştean.
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Luchian | Tuesday, 22.10.2013 12:09 Politic

National Cinematografic