ponta_chappi_fericitPremierul a fost întâmpinat în SUA de o delegaţie ce s-a dovedit extrem de prietenoasă şi amabilă. Un reprezentant al departamentului de stat l-a mângâiat pe cap apoi, din rezervele federale, i s-a oferit un bol de Chappi Premium, din lotul destinat şefilor de stat care sunt prietenoşi cu americanii.

"Am discutat extrem de multe probleme, i-am asigurat că suntem dispuşi la orice formă de colaborare şi de susținere a intereselor americane în Europa. Am primit asigurări că România nu va fi uitată atunci când SUA are de rezolvat probleme militare în zonă", a declarat Victor Ponta.

De cealalată parte, partenerii americani au declarat că Ponta a avut o conduită decentă în timpul întâlnirii, dând din cap aprobator la absolut orice propunere venită din partea lor. Un singur incident s-a înregistrat când dl. Ponta nu a nimerit buda şi s-a pişat după perdeaua din Biroul Oval.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Tuesday, 22.10.2013 14:57 Politic

National Cinematografic