ponta_chappi_fericitPremierul a fost întâmpinat în SUA de o delegaţie ce s-a dovedit extrem de prietenoasă şi amabilă. Un reprezentant al departamentului de stat l-a mângâiat pe cap apoi, din rezervele federale, i s-a oferit un bol de Chappi Premium, din lotul destinat şefilor de stat care sunt prietenoşi cu americanii.

"Am discutat extrem de multe probleme, i-am asigurat că suntem dispuşi la orice formă de colaborare şi de susținere a intereselor americane în Europa. Am primit asigurări că România nu va fi uitată atunci când SUA are de rezolvat probleme militare în zonă", a declarat Victor Ponta.

De cealalată parte, partenerii americani au declarat că Ponta a avut o conduită decentă în timpul întâlnirii, dând din cap aprobator la absolut orice propunere venită din partea lor. Un singur incident s-a înregistrat când dl. Ponta nu a nimerit buda şi s-a pişat după perdeaua din Biroul Oval.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Eftimie | Tuesday, 22.10.2013 12:57 Politic

National Cinematografic