Municipiul Vaslui s-a înfrăţit cu San Fernando de Henares, un fel de cartier mărginaş al Madridului. Să spunem Bercenios de Madrid.
Frăţia, absolut inexplicabilă din orice unghi ai privi-o, va contribui la „dezvoltarea identităţii europene pe teritoriul nostru prin intermediul acţiunilor cu caracter participativ destinate diferitelor colective, pentru ca, ulterior, să identificăm aspectele dedicate schimburilor culturale între aceste oraşe.” Sînt cuvintele lui Vasile Pavăl, care o fi înţeles din încuscreala asta cam ce am înţeles şi noi citind rândurile de mai sus.
Mai departe: „Unul dintre rezultatele aşteptate îl constituie întâlnirea între culturi” Aici, parcă mai vine de acasă domnul primar, lucrurile se limpezesc. E vorba de întâlnirea dintre cultura spaniolă şi aia de cartofi.
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Mihai | Thursday, 18.03.2010 18:02 Politic

National Cinematografic