andrei_cismaruIncidentul a avut loc pe faleza din Brăila, chiar la ieşirea din cea mai cunoscută bodegă a locului. "Era dimineaţă, tocmai fusesem daţi afară de şeful de sală că voiau să facă şi ei curat aşa că m-am dus să fac pipi pe un gard. Când s-o scutur, hop, doi agenţi de la ANAF Brăila: "Ce avem noi aici?". Apoi au început să-mi ceară bani", explică tânărul.

Într-un comunicat al Finanţelor Publice Brăila se arată că cei doi agenţi nu au făcut nici un abuz. "Legislaţia nu este foarte clară în acest domeniu iar noi nu vrem să rămânem descoperiţi, să ne trezim după aceea că trebuie să recuperăm banii retroactiv. Nu contează dacă stâlpul e pe câmpie sau în pantaloni, legea-i lege", se arată în comunicat.

Tânărul se plânge că a avut parte numai de necazuri din cauza stâlpului său. "Nu e suficient că am genunchii vineţi de fiecare dată când merg şi eu dintr-o parte în alta, acum trebuie să plătesc şi bani pentru că-s un pic mai dotat. Îmi vine să fug din ţară, să-mi iau câmpii, dar nu pot că trebuie să-i fac paşaport şi lui", a declarat tânărul Andrei C.
Scris de Eftimie | Thursday, 14.11.2013 13:04 Politic

National Cinematografic