parcela_2mp_vanzareLa auzul veştii că una dintre fiicele lui Traian Băsescu a cumpărat un teren pentru acesta, foarte mulţi români au sărit în sus de bucurie, spun institutele de sondare a opiniei publice. Entuziasmul lor s-a stins însă când au aflat că terenul cumpărat este unul oarecare, şi nu cel de 2 metri pătraţi pe care aceştia sperau să se întindă noua reşedinţă prezidenţială.

În anunţul de vânzare, terenul trecut în mod “suspect” cu vederea de rudele lui Băsescu este descris astfel: “Un metru lăţime, doi lungime, intravilan, deschidere la alee pietonală, excelent pentru horticultură sau pentru construcţia de monumente solemne. Loc cu verdeaţă, unde nu există durere, nici întristare. Vecini foarte liniştiţi.”

“Era un teren perfect pentru domnul preşedinte, şi era un chilipir, nu mai aveau nevoie de credit la CEC. Dacă mă ruga frumos, i-l cumpăram chiar eu”, spune un agent imobiliar. “De ce o fi ales Ioana Băsescu să ia ditamai tarlaua, de o sută de hectare? Dacă tot vrei să faci agricultură, nu-i oare mai frumos să creşti garoafe decât cartofi?”
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Wednesday, 20.11.2013 16:18 Politic

National Cinematografic