greva_politistilor_saorma_maionezaLa nici câteva zile după greva medicilor, o altă categorie de bugetari ameninţă cu greva pe perioadă nedeterminată! Este vorba despre poliţişti, care au solicitat Ministerului de Interne să asigure în 2014 creşterea cu minimum 30% a şaormei mari şi sosuri la alegere pentru agenţii cu peste 3 ani vechime în câmpul muncii.

“Poate că lumea nu îşi dă seama cât de ineficiente şi meschine sunt şaormeriile”, spune liderul greviştilor, subcomisar Victor Rolcea. “Practic, unui agent proaspăt ieşit din Academie i se face foame la nici jumătate de oră după ce a terminat una mare cu de toate, chiar şi de la Genin sau de la Dristor. Dacă domnii guvernanţi consideră că 500 grame e o şaorma ‘mare’, să vedem cine o să le păzească lor casele şi maşinile când tot organul va fi la coadă la şaorma fiindcă aia de mai devreme nu i-a ajuns nici pe o măsea.”

Mai mult decât atât, poliţiştii cer extra maioneză din oficiu la fiecare comandă. “Ne-am săturat de umilinţă! De ce să audă toată lumea când cerem maioneză în plus, să facă bancuri cu noi şi să ne desconsidere?”, a adăugat subcomisarul.
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Tuesday, 26.11.2013 15:34 Politic

National Cinematografic