ponta_razbunare_basescu_acciza“Dacă ştia ce îl aşteaptă, cu siguranţă se gândea de două ori înainte să refuze memorandumul cu FMI din pricina accizei de 7 eurocenţi la benzină!” Astfel au comentat apropiaţii preşedintelui vestea că premierul Ponta a propus, drept răzbunare, ca taxa suplimentară de 7 cenţi să fie aplicată băuturilor alcoolice.

“Aşa-i trebuie lui Băsescu. Nu i-a convenit să punem bir pe combustibilul Loganului domniei sale, îl punem pe ‘combustibilul’ lui personal! Abia aştept să-i văd faţa când se duce la non-stop să-şi ia un Chivas şi află că are de plătit cu doi, poate chiar trei lei în plus”, a declarat premierul Ponta frecându-şi palmele cu entuziasm. “Ştiu că unora li s-ar putea părea o măsură radicală şi plină de cruzime, dar nu aveam încotro. Doar nu era să ne lăsăm de furat, ce naiba. Suntem colegi de breaslă, ştie şi Băsescu cum e.”

Preşedintele nu a putut oferi nicio declaraţie, aflându-se momentan într-o vizită de lucru la un punct vamal cu Republica Moldova, unde “trebuie să primească de la un prieten nişte colete care nu conţin alcool”.
Scris de Vasile | Tuesday, 03.12.2013 12:59 Politic

National Cinematografic