dozator_vaselina_anafAcum totul merge uns! În sediile ANAF au fost montate dozatoare de vaselină pentru contribuabilii ale căror firme au fost închise de controalele recente. Cei care vin să-şi achite amenzile sunt preluaţi la ghişeu, unde li se spune să meargă la dozatorul de vaselină, să-şi scoată chiloţii şi să aştepte în sală.

"Le-am creat toate condiţiile pentru a trece cât mai uşor peste operaţiunile de încasare pe care le desfăşurăm în sediile noastre", explică executorul fiscal Robert Acrişor, printre urletele deznădăjduite ale contribuabililor de la ghişee.

Noile taxe şi impozite au îndemnat unităţile fiscale din teritoriu să afişeze un nou motto deasupra intrărilor, acesta fiind "Lasciate Chilotti in Vine, Voi ch' entrate".

"Omul vine, îşi pune câtă vaselină vrea, apoi trage un bilet şi se aşează la coadă. Nici nu simte când îl sodomizăm fiscal", spune Victor R, angajat ANAF.

Reprezentanţii ANAF susţin că măsurile luate demonstrează grija faţă de cetăţean.

"Ar trebui să zică Săru' mâna. Guvernele anterioare îi executau pe uscat, plecau de-aici de ziceai că sunt de la dansuri folclorice. Acum merge unsă treaba, unii îşi plătesc taxele şi de 2-3 ori, de plăcere, a mai declarat Robert Acrişor.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Thursday, 05.12.2013 16:08 Politic

National Cinematografic