zgonea_violator_camera_deputatilorLa nici 24 de ore de la adoptarea superimunităţii aleşilor, preşedintele Camerei Deputaţilor Valeriu Zgonea a profitat din plin, violând femeia de serviciu pe holul Casei Poporului.

Mărturia victimei demonstrează că parlamentarul a dat dovadă de un cinism extrem, în timpul comiterii violului acesta intonând imnul României şi ţipând: "Deşteaptă-te, bagaboanto!"

"Ştergeam pe jos în faţa cabinetului domnului Zgonea, când am simţit un miros puternic de balegă, semn că domnul Zgonea a intrat în clădire. După câteva minute m-a apucat şi mi-a făcut o ruşine", spune Mioara Papuc, victima parlamentarului.

Parlamentarul spune însă că fapta sa este amnistiată şi că nesimţita şi-a cerut-o, pentru că vine la muncă fără cămaşă, exact ca Remus Cernea.

"Având în vedere că sunt la primul viol, n-am cum să iau mai mult de 4 ani cu executare şi toate pedepsele sub 6 ani sunt amnistiate", spune Zgonea, satisfăcut de frumosul cadou primit de la colegii săi din Parlament.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Ionut | Wednesday, 11.12.2013 16:44 Politic

National Cinematografic