Conform studiilor făcute de specialiştii de la Administraţia Naţională “Apele Române” (ANAR), Dunărea inundă împrejurimile de la un debit de 12.500-13.000 de metri cubi pe secundă. Locuitorii din zonă au reclamat faptul că apa Dunării nu ajunge la etajele superioare şi cer autorităţilor să ia măsuri de urgenţă.

Cu atât mai mult cu cât în februarie-martie, în perioada în care judeţele riverane Dunării s-au aflat sub avertizări cod galben şi chiar cod portocaliu, debitul fluviului a ajuns la un maxim de circa 12.000 de metri cubi pe secundă.

În legătură cu acestea, premierul Emil Boc a declarat pentru TNR: “- Nu vom ceda presiunii facute de PNL pentru a-şi impune codul lor galben, asta mai ales că acea zonă a Dunării, după cum se ştie, este bazinul electoral tradiţional  al PD-L-ului. În consecinţă, vom rămâne fermi pe poziţie şi ne vom impune codul nostru portocaliu cu orice risc, chiar şi sub presiunea Dunării.”

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ovidiu | Monday, 22.03.2010 17:43 Politic

National Cinematografic