iliescu_comunist_revoltatVestea că Ion Iliescu îşi va petrece Crăciunul la Târgovişte a aprins imaginaţia românilor. Simpaticul fost preşedinte al României spune că a avut de ales dintre foarte multe oferte, dar opţiunea Târgovişte i s-a părut cea mai potrivită. „Mai ales că, am impresia, mulţi români îşi doresc să mă vadă acolo de Crăciun”, a spus Iliescu.

„Mai bine mai târziu, decât niciodată!”, exultă românii. „Deşi Iliescu ar fi meritat să-şi petreacă un Crăciun la Târgovişte încă din 1990, mai ales după ce a făcut în iunie 1990, tot e bine şi acum. Sper să nu fie o glumă şi pe 25 decembrie să ne bucurăm toţi românii, cum am făcut-o la Crăciunul din 1989.”

„Îi doresc un Crăciun de neuitat, într-o unitate militară, dacă se poate”, a punctat un cetăţean. „Ar fi un Crăciun perfect şi pentru mine, chiar dacă e să mi-l petrec acasă, cu soacra, sau într-un ambuteiaj pe DN1. Acces la un televizor am nevoie, să-l văd pe Iliescu la Târgovişte, în rest nu mai îmi trebuie nimic.”

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Calin | Tuesday, 17.12.2013 12:58 Politic

National Cinematografic