Guvernul a anunţat ieri că le măreşte profesorilor salariile cu 17%, însă azi s-au mai găsit profesori care, sub diferite motive (multe dintre ele copilăreşti), au ieşit din nou în stradă.
Ajungi să-i înţelegi pe boschetari şi homleşi: probabil că şi ei au ieşit la un moment dat în stradă, cine ştie din ce pricină, şi le-a plăcut. Mult de tot! Aşa că s-au hotărât să rămână pe stradă.

Profesorii care au ieşit azi, după ce i-a dăscălit ieri Guvernul, au venit cu scuza penibilă că ei sunt pe stradă pentru că banii de majorări ajung doar până în luna august. În august nu vor mai fi bani de salarii mărite.
Profesorii, din ce-mi dau eu seama, au gândit aşa: „Băi, în august suntem în vacanţă, plecaţi prin Grecia, pe la Katerini, la Nisipurile de Aur, aşa că nu va fi nimeni să protesteze. Plus că mai e şi soarele ăla tâmpit. Aşa că mai bine protestăm de-acum, să se noteze.”
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Mihai | Tuesday, 23.03.2010 18:51 Politic

National Cinematografic