strehaia_pustie_restrictii_muncaPalate goale, cai părăsiţi, tristeţe şi o senzaţie de sfârşit de epocă în Strehaia, unde după 1 Ianuarie, dată numită de locuitori "cea mai bengoasă zi din viaţa vieţilor", străzile odinioară ticsite de români harnici sunt acum pustii.

Autorităţile spun că finanţele localităţii ar putea intra în colaps, pentru că locuitorii au ales să se mute cu serviciul în oraşe din Anglia.

"E o pierdere pentru judeţ şi pentru România. Ne pleacă valorile, în primul rând. Iar în Strehaia era... cum să spun... valoarea valorii. Sunetul dogit al sutelor de Mercedes C-Classe în medie cu 580.000 km la bord se va auzi de acum înainte doar în Marea Britanie. E trist", declară prefectul de Mehedinţi.

Clinchetul vesel al lanţurilor de aur, expresiile multiculturale şi senzaţia de ospitalitate, prietenie şi înfrăţire între oameni ar putea deveni doar o amintire în Strehaia.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Thursday, 02.01.2014 10:26 Politic

National Cinematografic