adrian_nastase_in_inchisoareSentința neașteptată primită de Adrian Năstase a declanșat o urmărire ca în filme a coloanei care îl transporta la închisoare de către reporterii televiziunilor de știri.

Potrivit acestora, pe drumul spre pușcărie, Adrian Năstase a oprit de două ori la farmacie si o dată la sex-shop. În fiecare din farmacii Năstase a întrebat obsesiv: „Strepsils supozitoare aveți?”, în vreme ce la sex-shop  fostul prim-ministru a fost calm și a cerut lame BIC si spălături vaginale, motivând printre altele: „Sunt complet neepilat. Băsescu vrea să mă umilească și să mă arate așa tuturor colegilor de celulă - nepregătit... Să îmi dați vă rog şi două de gălbenele.” 

„Dacă la prima încarcerare cei doi colegi de celulă mi-au oferit «Trofeul Calităţii», acum, după comasarea penitenciarelor, aștept de la cei 12 noi colegi de celulă «Trofeul Cantității»”, a spus Adrian Năstase, înainte de a intra în celula în care îşi va petrece următorii ani.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Mihai | Tuesday, 07.01.2014 10:55 Politic

National Cinematografic