inchisoare_femei_nastaseFolosindu-se de relaţiile sale în justiţie, Traian Băsescu dovedeşte încă o dată că nu are scrupule când vine vorba să-şi pedepsească duşmanii! La ordinul preşedintelui, Adrian Năstase ar putea petrece următoarele luni la Penitenciarul de Femei Târgşor, apropiaţii săi evitând să-i dea vestea de teamă că fostul premier ar putea încerca din nou să se sinucidă.

“Îl cunosc îndeaproape pe Adi şi mi-e teamă că nu va rezista unui asemenea regim de detenţie”, spune V. R., prieten intim al lui Năstase. “Una e să petreci un an, doi într-o celulă şi alta e să petreci un an, doi într-o celulă, departe de atingerea reconfortantă a unuia sau mai mulţi bărbaţi puternici.”

“Dacă mai are o brumă de suflet, domnul Băsescu ar trebui să se gândească înainte de a-l răpi pe Adi de la Rahova şi a-l trimite în văgăuna aia imundă, plină ochi numai de femei, unde până şi morcovii se dau feliaţi. Dacă a fost găsit vinovat, infractorul Năstase trebuie sancţionat, nu zic nu, dar omul Năstase are şi el nevoi!”, adaugă apropiatul fostului premier.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.

National Cinematografic