nastase_timoshenkoSpecialiştii în jurisprudenţă europeană care au analizat cu atenţie cazurile care au dus la condamnările celor doi foşti premieri est-europeni au descoperit o serie de similitudini uluitoare, dacă nu de-a dreptul suspecte. Astfel, în ambele cazuri este vorba de premieri heterosexuali, cărora le plac bărbaţii.

"Nu putem să nu ne gândim că este ceva necurat la mijloc, prea au început să-i vâneze pe ăştia, premierii din estul Europei. Sigur, unul a fost condamnat în mod repetat pentru mită, corupţie, luare de şpagă şi şi-a îmbăgăţit familia de ornitorinci hrăpăreţi cu banii furaţi de la stat iar cealaltă pentru o decizie politică dar nu se poate nega că erau nişte oameni de viaţă, cărora le plăceau bărbaţii şi bijuteriile", au precizat specialiştii în jurisprudenţă.

Aceştia au precizat, pe de altă parte, că trebuie să fii extrem de cretin să crezi că, în afară de această asemănare, mai există vreo alta între cele două cazuri. "Hai că nu suntem chiar toţi din Teleorman!", au avertizat cercetătorii.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Wednesday, 08.01.2014 16:56 Politic

National Cinematografic