nicusor_constantinescuIncidentele de azi de la audierea baronului Nicuşor Constantinescu la DNA au dat de gândit procurorilor şi poliţiştilor constănţeni. Aceştia au promis că, data viitoare când il vor mai convoca cu forţa la audieri, să-l dea de-a dura pe bulevard şi pe faleză, de la sediul CJ Constanţa până la parchet şi înapoi.

"Indiferent de acuzaţiile care i se aduc, domnul Nicuşor Constantinescu are dreptul la un tratament uman", a clamat avocatul acestuia la ospăţul de după audieri. "Nu suntem în Evul Mediu, ca clientul meu să fie luat cu forţa, ca un sac de cartofi, să dea explicaţii pentru nişte invenţii. Puţină decenţă nu ar strica".

Procurorii au obţinut deja o orodonanţă specială de rostogolire de la tribunalul Constanţa, aceasta urmând a fi pusă în aplicare cu ocazia următoarei audieri. Preşedintele Tribunalului le-a recomandat acestora ca atunci când îl transportă să strige "uiii, uiii" ca să nu atragă atenţia trecătorilor asupra conţinutului pachetului.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Eftimie | Wednesday, 15.01.2014 17:47 Politic

National Cinematografic