turn_control_bucurieUn avion plin cu deputaţi români a căzut în apropierea comunei Dunca din Apuseni iar căutările trenează de mai bine de 12 ore, în ciuda apelurilor disperate lansate de cei prinşi în ninsoare. Echipe de salvatori au pornit în căutarea lor dar acţiunea este îngreunată de ceaţă şi de voia bună care însoţeşte echipajele.

"Dacă-s deputaţi, sigur sunt graşi, au osânză să le ajungă cel puţin o lună. Dacă li se face frig pot oricând să ardă nişte bani, să se încălzească. Orice deputat are la el nişte bani furaţi, pentru orice eventualitate", a declarat Toader Brazil, un localnic din Dunca, ce păzeşte drumurile ce duc spre pădure, ca nu cumva să se aventureze vreun salvamontist pe ele. "E ceaţă afară şi e păcat să piară cineva. Mai bine mai bem un deţ de pălincă şi aşteptăm să se facă lumină", îndeamnă acesta pe orice om de bine care încearcă să-i salveze pe cei 14 politicieni sinistraţi.

Căutările au demarat cu întârziere, abia pe la ora prânzului, pentru că întârziaseră lăutarii, înzăpeziţi undeva pe serpentine. Fiecare membru al echipei de voluntari plecată în căutarea deputaţilor a venit cu ce a putut, mai o pulpă de viţel, mai o damigeană de vin, mai nişte varză proaspăt scoasă de la butoi iar cercetările se vor relua imediat ce se termină băutura.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Tuesday, 21.01.2014 16:17 Politic

National Cinematografic