ponta-guvernGuvernul României s-a reunit în procedură de urgenţă pentru a răspunde rapid în privinţa situaţiei din Apuseni, unde s-a prăbuşit un avion cu câţiva români la bord. Astfel, în baza unui referat venit din partea Ministerului de Finanţe, TVA-ul a fost majorat la 38%, măsura urmând a intra în vigoare începând de luni.

"În astfel de momente, când seamănul nostru este la ananghie, trebuie să ne gândim şi la cei mai puţin favorizaţi de soartă. De aceea am decis să mărim TVA-ul la doar 38% nu 45, cât era în proiectul iniţial", a declarat premierul Victor Ponta, care a transmis apoi condoleanţe şi factura de servicii medicale familiilor îndoliate.

Guvernul doreşte să folosească fondurile obţinute din mărirea TVA-ului în asigurarea de servicii sociale de sănătate decente pentru populaţie, un program de asigurări sociale mai coerent precum şi o autostradă cu două benzi între Miercurea Sibiului şi Calnic.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Tuesday, 21.01.2014 16:59 Politic

National Cinematografic