accident_aviatic_apuseni„Nimeni nu trebuie să uite că intervenţia autorităţilor a fost sub orice critică!”, spune iniţiatorul proiectului de ridicare al unui monument de prostie pe locul accidentului aviatic din Apuseni, în care şi-au pierdut viaţa doi oameni. Milioane de români s-au arătat deja dispuşi să contribuie la realizarea lui.

„E inadmisibil”, a continuat iniţiatorul, „ca toată lumea să accepte că a fost vorba de incompetenţă, şi totuşi nimeni să nu fie vinovat. Ministrul de Interne, de exemplu, declară senin că îşi repoşează doar că accidentul a avut loc în mandatul său şi insistă totodată că nu îşi dă demisia. Asta apropo de monument de prostie!”

În prezent se lucrează la conceptul monumentului, dar cel mai probabil acesta va avea o formă care să ducă cu gândul la politicienii români. „S-a invocat legislaţia pentru lipsa de eficienţă a celor care trebuiau să identifice locul exact al accidentului. Or, pentru asta sunt de vină politicienii care, în loc să dea legi în interesul cetăţenilor, se preocupă strict de cum să-şi sporească imunitatea în faţa legii”, explică iniţiatorul proiectului.


beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Wednesday, 22.01.2014 10:40 Politic

National Cinematografic