ponta_chappi_fericitVictor Ponta a identificat principalul vinovat pentru tragedia din Apuseni. Premierul spune că Radu Stroe, ministrul de Interne, n-ar nici o vină şi că principala responsabilitate îi aparţine şefului de la staţiunea piscicolă Mahmudia.

„Conform raportului întocmit de specialiştii aleşi de mine, şeful de la Mahmudia nu a făcut absolut nimic pentru localizarea victimelor accidentului aviatic. A avut un comportament inacceptabil, în loc să pună umărul la localizarea victimelor el urmărea situaţia la televizor. Nu pot tolera o astfel de incompetenţă, iar asta o spun eu, care ştiu din proprie experienţă ce înseamnă incompetenţa”, a tunat Victor Ponta.

Premierul spune că demiterile nu se vor opri aici. „Am vorbit deja la Loteria Română, în două zile organizăm o tragere la sorţi, în urma căreia vom demite la întâmplare cel puţin alte 20 de persoane. Nu vom ierta pe nimeni, începând de la femei de serviciu din ministere şi până la şoferii angajaţi acolo!”
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Wednesday, 22.01.2014 14:20 Politic

National Cinematografic