basescu_si_pontaDeşi Traian Băsescu nu s-a remarcat prin nimic pozitiv de câţiva ani de zile, în ultima perioadă numărul celor care îl apreciază pe preşedinte a început să crească alarmant. Vina pentru această „epidemie de băsism”, cum o numesc medicii de specialitate, o poartă premierul Ponta, care se întrece în decizii penibile.

„Băsismul apare strict pe fondul tâmpeniilor făcute de adversarii săi politici”, explică un reputat epidemiolog. „Cât timp Băsescu nu are adversari politici, riscul ca acesta să câştige admiratori este nul. Toţi românii care s-au infectat de băsism sunt victime ale inepţiilor susţinute sau puse în practică de premierul Ponta!”

Acesta a adăugat că românii sunt extrem de vulnerabili în faţa băsismului, în primul rând pentru că au mintea scurtă. „Majoritatea românilor au uitat deja perioada premierului Boc, când Băsescu ridiculiza separarea puterilor în stat şi se comporta ca un tiran. Nu e nici o diferenţă între el şi Ponta, ambii mănâncă la fel de mult căcat şi sunt animaţi strict de orgoliul lor imbecil”, sună verdictul sumbru al specialistului.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Thursday, 23.01.2014 13:07 Politic

National Cinematografic