radu_stroe_ministru_inconstientMilioane de români sunt revoltaţi, după ce Radu Stroe, despre care toată lumea se aştepta să fie executat pe stadion, a fost demis de la Interne. Asta dovedeşte încă o dată, dacă mai era nevoie, că deciziile Guvernului nu fac altceva decât să-i protejeze pe cei din sistem, susţin reprezentanţii societăţii civile.

Deşi varianta execuţiei pe stadion a fost luată la un moment dat în calcul, totul a căzut ca urmare a pretenţiilor exagerate ale lui Sorin Oprescu, acesta cerând o sumă fabuloasă pentru închirierea Naţional Arena. „La execuţia unui politician ar fi vrut să asiste milioane de români, deci cererea de bilete ar fi fost mare, aşa că şi suma pentru închirierea stadionului trebuie să fie colosală”, a explicat Oprescu.

Sunt însă şi destule voci care susţin că execuţia lui Radu Stroe pe stadion nu ar fi făcut dreptate. „Radu Stroe merită să traiască, ca să se chinuie în continuare. Pe un om cu inteligenţa sa e clar că existenţa îl chinuie. Prin execuţie ar fi scăpat mult prea uşor”, spune un reputat analist politic autohton.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Thursday, 23.01.2014 14:35 Politic

National Cinematografic