parcare_deszapezire_bucurestiO veche lege nescrisă a proprietarilor de automobile a fost în sfârşit oficializată! Potrivit noului Cod rutier, odată ce un individ a curăţat un loc de parcare - fie el în faţa blocului, pe un trotuar oarecare sau la locul de muncă - spaţiul respectiv devine proprietatea acestuia (sau a moştenitorilor săi) vreme de 140 de ani.

“Nu vi s-a întâmplat să nu puteţi parca maşina undeva pentru că un vecin isteric spune că el a deszăpezit acolo?”, spune Decebal Popescu, parlamentarul care a propus modificarea Codului rutier. “Nu-i aşa că e o senzaţie înălţătoare? Ei bine, acum e lege! Vecinul isteric care s-a trezit mai devreme şi a răsfirat un pic nămeţii devine proprietarul locului cu pricina, putând ridica ştergătoarele, zgâria portiera sau dezumfla cauciucurile oricui îl ocupă, vreme de 14 decenii.”

La auzul veştii, mai mulţi vecini isterici din sectorul 3 s-au înarmat deja cu lopeţi şi freze, cu intenţia clară de a deszăpezi toată parcarea blocului şi a urla “Alo, domnul! Acolo am curăţat EU!” oricui vizitează zona în următorul secol.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Thursday, 30.01.2014 11:50 Politic

National Cinematografic