În timp ce sindicaliştii din Educaţie discutau la Palatul Victoria cu mai mulţi miniştri, încercând să găsească soluţii pentru dezastrul din învăţământ, Emil Boc a preferat să se joace cu copiii. El a ales să meargă în Cluj-Napoca, ca să inaugureze grădiniţa „Albă ca Zăpada”.  Probabil auzise că tipa asta, Albă ca Zăpada, e amică cu nişte pitici şi spera să se lipească de nişte amici noi, mai de talia lui.

 

Se pare însă că Emil Boc a părăsit extrem de abătut grădiniţa: din păcate pentru el, cei şapte pitici ai Albei ca Zăpada n-au onorat evenimentul cu prezenţa, iar copiii de grădiniţă erau mult prea înalţi pentru Emil Boc. Totuşi, vizita la grădiniţă nu a fost chiar un eşec total pentru premier: educatoarele i-au promis că în 2-3 ani are şanse mari să se înscrie la grădiniţa lor.

 

emil_boc_s-a_jucat_cu_copiii_la_gradinita

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Friday, 26.03.2010 00:00 Politic

National Cinematografic