isu_nu_gaseste_salajDe mai bine de opt ore, excursionistul Decebal Popescu trece prin clipe de groază! Rătăcit, după propriile spuse, în centrul Zalăului, acesta e căutat de 4 echipaje ISU detaşate de urgenţă. În prezent, specialiştii Inspectoratului depun eforturi supraomeneşti pentru a localiza judeţul numit de localnici Sălaj, unde există bănuieli că s-ar afla oraşul care l-a înghiţit pe călătorul ghinionist.

“Domnul Popescu a rămas în pană undeva lângă Casa de cultură din Zalău. E bine, nu suferă de frig pentru că a reuşit să intre într-un magazin din apropiere, ba chiar i s-a permis să folosească priza de acolo pentru a-şi încărca telefonul, dar şansele să-l găsim sunt foarte slabe, iar ora închiderii magazinului se apropie”, spune unul dintre specialişti. “Am încercat să găsim judeţul folosind triangulaţia, dar semnalul GSM în zonă este aproape inexistent, rezultatele fiind imprecise. Practic, Sălajul ar putea fi oriunde între Ungaria şi Carpaţii orientali.”

De-a lungul secolelor, mii de aventurieri rătăciţi au dispărut în misteriosul judeţ Sălaj, existând zvonuri că urmaşii lor alcătuiesc astăzi ceea ce s-ar putea numi o populaţie. Cu toate acestea, orice tentativă de a stabili exact amplasamentul judeţului pe hartă s-a soldat, până acum, cu un eşec, spun experţii în cartografie şi geolocaţie.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Monday, 10.02.2014 19:19 Politic

National Cinematografic