patriarh_tezaur_bnrZi emoţionantă pentru Patriarhul Daniel, a cărui dragoste de bani a fost pe deplin satisfăcută, guvernatorul BNR Mugur Isărescu invitându-l să-şi petreacă Valentine's Day în camera de tezaur a Băncii Naţionale.

"Să-l văd pe Patriarh fericit ca un copil, înotând în monedele aniversare de aur, sărutând prima bancnotă românească şi mai ales mângâind teancurile de Euro şi exclamând: Miliardele mele dragi! Iubitele mele miliarde", a însemnat o satisfacţie uriaşă pentru mine, spune Mugur Isărescu.

Angajaţii BNR susţin că Patriarhul le-a spus că e cel mai frumos Valentine's Day din viaţa lui şi că se află în aceste momente în compania unor dolari, cărora le şopteşte vorbe pătimaşe de dragoste: "Voi sunteţi ai mei şi numai ai mei. Mirosul vostru îmbătător mă face să-i afurisesc pe cei care refuză să mi vă dea mie. Abia azi, cu voi, sunt cu adevărat Preafericit", ar fi exclamat Patriarhul.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Friday, 14.02.2014 06:15 Politic

National Cinematografic