Schimbare dramatică în topurile pe judeţe din România: cu toate că e cel mai sărac judeţ al ţării, Vasluiul e campion la ceva. Vasluiul e cel mai performant la creştere economică. Din păcate pentru vasluieni, la aia cu minus în faţă. Comisia Naţională de Prognoză a anunţat că judeţul Vaslui va suferi în acest an o "creştere" economică de -14,8%. Că tot în Vaslui se va înregistra cea mai mare rată a şomajului, asta nici nu cred că mai e cazul să precizăm.
Cum pentru vasluieni îndeletnicirea de bază a rămas agricultura iar anul acesta seceta a afectat mai bine de jumătate din cele 90.000 de hectare de culturi agricole de toamnă, Vasluiul practic n-a avut nici o şansă în faţa crizei.
Totuşi, genul ăsta de ştire n-are cum să nu te ia prin suprindere: mai credea oare cineva că în  Vaslui a mai rămas ceva, ca să aibă judeţul la ce să scadă?
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Monday, 14.09.2009 11:21 Politic

National Cinematografic