În timpul dezbaterii privind noua, dar cu siguranţă nu cea de pe urmă, Lege a Educaţiei Traian Băsescu a spus că rata de rateu în diagnosticare, în România, este de 40%. Altfel spus, aproape jumătate dintre românii care merg la medic sunt trataţi de cu totul altceva decât îi doare.
Băsescu a fost imediat contrazis chiar de preşedintele Comisiei Prezidenţiale pentru Analiza şi Elaborarea Politicilor din Domeniul Sănătăţii Publice din România, doctorul care a făcut raportul din care, chipurile, se informase preşedintele.

Şi, ca să completăm raportul preşedintelui, trebuie spus că şi 40% e puţin când te gândeşti că sunt spitale în care cea mai performantă aparatură sunt câteva stetoscoape de ultimă generaţie luate la mâna a doua, iar compresele sterile se fac poştă de tot satul până se rup şi nu mai pot fi folosite.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Mihai | Tuesday, 30.03.2010 10:43 Politic

National Cinematografic