Iritat probabil pe expunerea mediatică a lui Gigi Becali, premierul Emil Boc a cerut să-i fie dedicată în fiecare miercuri, la o oră de maximă audienţă, o emisiune pe TVR. Oficial, emisiunea ar trebui să-i ofere lui Boc prilejul să anunţe românii de deciziile pe care le ia Guvernul (Băsescu, ca să fim mai exacţi). Departamentul de investigaţii al TNR a aflat, însă, pe surse, că motivaţia lui Boc este cu totul alta.


Actualul premier vrea, de fapt, o emisiune în care el să fie atât moderator, cât şi producător. În program se vor regăsi aspecte la care Emil Boc are experienţă (deci nimic din spectrul politic). Nu vor lipsi săriturile în cap de la 2 metri, după modelul branduit de premier în emisiunea lui Andrei Gheorghe. De asemenea, emisiunea va conţine şi un mic curs de „engleză pentru manelişti”, după modelul „aviara gripa” lansat de acelaşi Boc. Şi, bineînţeles, în grilă va intra şi o probă de bărbăţie, în care Emil Boc va cosi în platou.

Se pare că în spatele ideii cu emisiunea stă o mai veche ividie pe care i-o poartă Emil Boc lui Ghiţă Mureşan. Mai ales că ambii sunt clujeni, Boc nu înţelege ce are Ghiţă Mureşan în plus de a fost ales pentru reclama Vodafone cu baschetul. Prin prestaţia de la emisunea pe TVR, el speră să atragă atenţia asupra calitaţilor sale celor de la Vodafone, astfel încât să-l înlocuiască cât de curând pe Ghiţă Mureşan în reclamă şi să fie el cel care o ridică pe Ana Lesko ca să dea la coş.

 

boc_vrea_la_tve_emisiune

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Wednesday, 31.03.2010 10:23 Politic

National Cinematografic