dan_sova_pe_cladirea_guvernuluiVenirea zilelor cu soare în Bucureşti i-a dat o idee interesantă ministrului de la Transporturi, Dan Şova. El a decis să îşi mute biroul pe clădirea Palatului Victoria, în speranţa că îşi va atenua lipsa de inteligenţă printr-o eventuală diltare a creierului.

„Ideea mi-a venit când mi-am amintit de orele de educaţie fizică din liceu”, povesteşte Dan Şova. „La fiecare oră, profesorul îmi spunea să stau numai în soare, să mi se dilate creierul. Chiar şi atunci când orele de educaţie fizică se ţineau în sala de sport, eu eram trimis să alerg afară, ca să fiu în soare. Atunci nu a funcţionat, dar poate de data asta am noroc.”

Ca să-şi crească şansele, Dan Şova şi-a amplasat lângă noul său birou şi un calorifer electric. Din păcate, nu a avut inteligenţa necesară ca să-l şi bage în priză. Asistenţii lui speră însă ca, în cazul în care i se va dilata creierul de la soare, Şova va realiza că trebuie să bage caloriferul electric în priză.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Friday, 14.03.2014 12:38 Politic

National Cinematografic