ponta-mickey-mouseDeşi previzibilă, replica României la anexarea Crimeei de către Rusia a fost resimţită ca un şoc de către populaţie: Victor Ponta a mărit TVA-ul la 38%.

"Situaţia geostrategică a României s-a modificat fundamental, iar creşterea TVA-ului nu mai poate fi amânată, fiind singura soluţie pentru a ne proteja de expansionismul rus", declară premierul Victor Ponta.

Situaţia din Crimeea va fi analizată mult mai amplu de o delegaţie de parlamentari şi miniştri, care vor petrece 2 luni într-un hotel de lux de la Yalta, în peninsula Crimeea, guvernul considerând că doar aşa perspectivele ţării noastre pot fi estimate corect.

Ponta spune că măsura creşterii TVA-ului putea fi evitată doar prin triplarea preţului gazelor, dar "e la mintea cocoşului că urmează ca ruşii să ni-l taie, aşa că ne descurcăm cum putem", a spus Ponta.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Wednesday, 19.03.2014 16:31 Politic

National Cinematografic