referendum_braila_galatiOrice s-ar întâmpla, brăilenii şi gălăţenii se dovedesc incapabili să convieţuiască paşnic! În această dimineaţă, locuitorii din Galaţi s-au trezit împresuraţi de militari ruşi care le înmânau kiturile de cetăţenie rusă: paşapoarte, şube, căciuli cu urechi şi votcă Standard.

Potrivit observatorilor internaţionali, de vină pentru gestul intempestiv al Moscovei ar fi chiar rivalii gălăţenilor, brăilenii. “Vrând să-i tachineze pe vecini, locuitorii din Brăila au organizat ieri, în secret, un referendum pentru alipirea Galaţiului la Rusia”, a explicat un corespondent BBC.

“Democraţia şi-a spus cuvântul: 96% dintre brăileni au votat în favoarea anexării, iar votul s-a desfăşurat perfect legal.”

Iritaţi de gluma proastă a vecinilor, gălăţenii le-au transmis brăilenilor un sincer “Ну, погоди!”, avertizându-i că urmează o răzbunare cruntă, “cum e obiceiul la noi, la ruşi”.
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Thursday, 20.03.2014 18:43 Politic

National Cinematografic