dan_sova_in_rochieCel mai uşor de păcălit ministru român, Dan Şova, a fost azi victima unei farse ingenioase. Un necunoscut l-a sunat şi l-a păcălit că e femeie, convingându-l totodată să iasă în oraş, la terasă, îmbrăcat într-o superbă rochie roşie.

„A fost extrem de simplu”, povesteşte autorul farsei. „L-am sunat şi l-am luat direct: «Ce faci pisi, te scot la o cafea în Centrul Vechi?». A părut nedumerit preţ de vreo 5 secunde, dar pe urmă a muşcat-o şi m-a întrebat cum să se îmbrace. I-am spus să aleagă o rochie roşie, iar o oră ma târziu stătea ca boul şi mă aştepta pe terasa unde i-am spus că ne întâlnim.”

Mai mult, lui Şova i s-a spus ulterior că azi e de fapt 1 Mai, moment în care ministrul s-a urcat în maşină şi a plecat spre Vama Veche. Din nefericire pentru el, în loc de Vama Veche a ajuns la vama Nădlac, de unde l-a sunat panicat pe Victor Ponta, plângându-i-se că cineva, probabil bulgarii, ne-au furat Marea Neagră.

TNR refuză să ia banii pregătiți de Guvern pentru presă. Mai bine ne apucăm de făcut bere decât să facem presă cu bani de la stat. Și chiar vorbim serios: bereatnr.ro!

Scris de Calin | Tuesday, 01.04.2014 13:22 Politic

National Cinematografic