dozator_vaselina_anafAi reuşit să te descurci cu 3 cartofi şi un borcan de zacuscă pe săptămână? Fasolea e cel mai bun prieten al tău, iar noaptea numeri verze ca să adormi? Înseamnă că ai ţinut post şi ştii să te descurci cu bani puţini sau foarte puţini. Talentul tău e şi norocul altuia, pentru că premierul Ponta a realizat că oamenii care ţin post ar trebui să plătească taxe şi impozite duble.

"Dacă ştiu să-şi chivernisească pensiile şi salariile, ţinând post aşa sever, cum am văzut că fac cei mai mulţi, înseamnă că le rămân mult mai mulţi bani. Şi-atunci, de ce să nu ni-i dea nouă, că ştim ce să facem cu ei, şi vorba aia, acum vin alegerile, iar uleiul, făina şi găleţile nu se cumpără singure, ce Dumnezeu", a declarat premierul României, Victor Ponta.

Lista românilor care au postit va fi întocmită cu concursul preoţilor, legea secretului spovedaniei fiind suspendată în acest scop pentru cauze de interes naţional.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Saturday, 12.04.2014 00:01 Politic

National Cinematografic