marsul_secuilor_mustata_confuzie“Fie, o luăm noi. Oricum am fost acolo primii.” Astfel sună comunicatul de presă al guvernului de la Budapesta referitor la regiunea Doneţk, cel mai recent măr al discordiei între puterea de la Kiev şi militanţii pro-ruşi.

Forţele de ordine ucrainene trimise să restabilească ordinea în regiune au fost surprinse să găsească la faţa locului mii de unguri abia sosiţi, care sărbătoreau recuperarea Doneţkului, Slavianskului şi Luhanskului, declarate încă de ieri “parte a Ungariei Mari de mai bine de 4000 de ani” de către autorităţile maghiare în materie de iredentism.

“Făcând astfel şi mai tensionată situaţia din estul Ucrainei, regiunea Doneţk a fost ocupată de membrii mai multor organizaţii extremiste, printre care Jobbik, Garda Maghiară şi Mustăţile Răsucite, care au purces la redenumirea străzilor, arborarea drapelelor şi instalarea a zeci de gherete cu kürtős. Nu mai înţelegem nimic”, a confirmat un specialist în geopolitică est-europeană.

După ce gestul a fost contestat atât de Kiev, cât şi de Moscova, proaspăt veniţii iredentişti şi-au recunoscut parţial greşeala, admiţând că nu sunt acolo de 4000 de ani, ci doar “de 2000 şi ceva, dar oricum dintotdeauna, şi cu siguranţă dinainte să vină ucrainenii, ruşii şi mai ales românii”.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Monday, 14.04.2014 12:47 Politic

National Cinematografic