teleormanean_in_copacBaronul de Teleorman, Liviu Dragnea, laudă înapoierea locuitorilor din județul pe care îl controlează total. El spune că inundațiile din ultimele zile ar fi făcut mult mai multe victime dacă teleormănenii ar locui pe pământ, ca cetățenii altor județe din țara noastră.

”Acum se vede că locuitul în copac nu e o idee atât de proastă”, spune Dragnea. ”Știu că toată lumea a râs de teleormăneni, că sunt înapoiați, că vânează antilopele cu sulițe sau că fură ouă de crocodil ca să le vopsească de Paști, dar iată că înapoierea lor are și efecte benefice: în copac apa ajunge mai greu.”

Totuși, Dragnea spune că le va împărți teleormănenilor funii, cu care să se lege bine în copac, ca nu cumva vreo rafală mai puternică de vânt să-i dea jos din copac. ”Până la următoarele alegeri, când am nevoie de ei ca să pună ștampila pe cine le spun eu, teleormănenii n-au absolut nici un motiv să coboare din copac. Să stea liniștiți acolo, le voi spune eu când e nevoie de ei”, le-a transmis Dragnea primatelor din Teleorman.
beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Tuesday, 22.04.2014 01:46 Politic

National Cinematografic