voiculescu_si_pupincuristiiGrav derapaj deontologic și profesional la Antena 3 în aceste zile când, deși au trecut deja mai bine de 48 de ore de la inundațiile din Teleorman, încă n-au dat vina pe Băsescu pentru ele. Monitorizările media au scos la iveală faptul că, în ciuda dezastrului din sudul țării, președintele țării și complicii săi nu a fost acuzat încă de nimic.

”În mod normal ar trebui să i se ceară demisia și să fie acuzat de trădare de țară până la ora asta. Este neîndoielnic că, dacă nu vindea Băsescu flota, intervenția pompierilor ar fi fost mult mai rapidă. Mineralierul Biruința ar fi putut fi încărcat cu ajutoare și dus pe Teleorman în sus, până la Siliștea Gumești sau Beia”, a explicat analistul media Teodor Pârvulescu.

Angajații Antenei 3 au primit, de altfel, un ultimatum din partea conducerii postului, să găsească rapid resursele necesare pentru învinovățirea lui Băsescu, în caz contrar urmând a se lăsa cu penalități. ”Nu mă interesează, faceți pe dracu în patru, vreau să curgă sânge. Sigur este vina băsiștilor pentru inundații, pe vremea domnului Adrian Năstase așa ceva nu se întâmpla”, a comentat Mihai Gâdea.
Scris de Eftimie | Wednesday, 23.04.2014 10:29 Politic

National Cinematografic