iliescu_gameofthronesDeşi, oficial, nu mai are voie să candideze, preşedintele de onoare al PSD se pregăteşte pentru un nou mandat! Potrivit etnologilor, tradiţia la români e ca după fiecare şedere la Cotroceni a unui ins oarecare să urmeze cel puţin un mandat al lui Ion Iliescu.

“E un obicei vechi de zeci de ani. Ar fi păcat să se piardă. După Ceauşescu a venit Iliescu, după Emil a venit Iliescu. Şi după regimul Băsescu, vechile datini ale românilor prevăd încă un mandat sau două pentru Nea Nelu. În mentalul colectiv al ţăranului român, aducerea la Cotroceni a lui Ion Iliescu reprezintă o purificare ritualică, un omagiu adus străbunilor noştri leninişti”, a explicat V. P., doctor în iliescologie al Academiei de Bolşevism “Fraţii Marx” din Tecuci.

Legendele spun că obiceiul îşi are originea în urmă cu 2000 de ani, când regelui Irod - menţionat în Noul Testament - i-a urmat la tron Ion Iliescu. Evenimentul miraculos a fost vestit atunci de o stea în cinci colţuri, apărută din senin în vârful Templului lui Solomon.

Nici limitarea prin Constituţie a numărului de mandate nu ar trebui să fie o piedică în calea respectării tradiţiei. Prevederea, spun specialiştii, se răsfrânge numai asupra preşedinţilor aleşi democratic, nu şi asupra lui Ion Iliescu.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Wednesday, 07.05.2014 05:45 Politic

National Cinematografic