faina_si_ulei_sub_pernaÎncă de dimineață, locuitorii județului Teleorman – vii, dar și decedați – se pregătesc pentru alegerile europarlamentare de mâine. Conform tradiției teleormănene, în această seară alegătorii trebuie să își pună ulei și făină sub pernă, ca să viseze noaptea pe cine trebuie să pună ștampila mâine.

Fin cunoscător al acestei tradiții, baronul local Liviu Dragnea a imprimat ambalajele de făină și ulei împărțite în județ cu sigla PSD și chipul lui Victor Ponta. El speră că astfel alegătorii teleormăneni vor visa corect cu cine trebuie să voteze la europarlamentare. Totuși, în caz că asta nu se întâmplă, Dragnea este pregătit să fraudeze și aceste alegeri.

”Rezultatele oficiale ale alegerilor europarlamentare din județul Teleorman sunt deja stabilite”, a anunțat, plin de satisfacție, Liviu Dragnea. ”Singura necunoscută este prezența persoanelor decedate la vot! În funcție de câți vii se prezintă la urne, voi decide mâine de câți morți e nevoie să voteze. Dar, repet, cifrele finale sunt bătute în cuie deja!”
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Saturday, 24.05.2014 13:18 Politic

National Cinematografic