regele_vasile_al_spanieiLa scurt timp după abdicarea lui Juan Carlos, un eveniment neaşteptat zguduie Spania! Consiliul Coroanei, reunit de urgenţă la Madrid în această dimineaţă, a hotărât că salariul pretins de prinţul moştenitor Felipe e “nejustificat de mare”, alegând să-l încoroneze rege pe Vasile Bădică, un bârlădean aflat de 2 ani în Spania la cules de fructe.

“Suntem în plină criză”, a motivat şambelanul Gomez Lopez Popa. “Deşi legile succesiunii îl recomandă pentru tron, pur şi simplu nu ne permitem să-l încoronăm pe Felipe. Un rege român ne costă de 20 de ori mai puţin decât unul spaniol şi face exact aceeaşi treabă. L-am ales pe Vasile, fiu al casei de Bârlad, fiindcă nu are antecedente penale şi are dantura aproape completă.”

După ce va depune jurământul în cele 5 limbi vorbite pe teritoriul Spaniei - română, ţigănească, bască, spaniolă şi catalană - Vasile I Bădică-Amărioaiei de Huşi-Bârlad va deveni al 22-lea rege al Spaniei unite.

Spre deosebire de rivalul său la tron, Felipe de Bourbon, care ar fi ocupat întreg Palatul regal din Madrid, Vasile I stă cu chirie lângă Toledo şi a cerut doar un Audi A6 cu care să le “ia faţa” foştilor colegi de şcoală.

“Dacă se poate, cu climă bizonică”, şi-a încheiat discursul viitorul rege, adăugând că se bucură foarte tare că Franco a restaurat monarhia, deşi după aia şi-a făcut de cap cu fata lui Adi Minune.
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Monday, 02.06.2014 13:03 Politic

National Cinematografic