ponta_sigla_psdVestea că Traian Băsescu a grațiat o mamă a cinci copii, care mai avea de ispașit 2 ani și jumătate dintr-o pedeapsă primită pentru furt calificat, i-a scos din sărite pe pesediști. Ei spun că probabil președintele era beat când a semnat actul de grațiere, altfel nu se explică de ce a fost eliberată o mamă a cinci copii și nu Adrian Năstase.

”Băsescu demonstrează încă o dată că nu înțelege nimic din justiție”, a tunat premierul Victor Ponta. ”Păi ce-a făcut domnul Adrian Năstase cum se cheamă? Nu tot furt calificat? De diferența de valoare dintre cei doi nu mai vorbesc, mama aia a furat probabil vreun sac de cartofi, în timp de domnul Năstase a furat milioane de euro, bani cu care a făcut mult bine României: a sponsorizat campania electorală a PSD-ului, ca să ajungem noi la putere!”

Ion Iliescu n-a comentat explicit gestul lui Traian Băsescu, dar a făcut o comparație grăitoare. ”Eu l-am grațiat pe Miron Cozma, Băsescu a grațiat o mamă a cinci copii. Asta cred că spune totul despre derapajele domnului Băsescu”, a punctat președintele de onoare al PSD.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Tuesday, 03.06.2014 13:36 Politic

National Cinematografic