basescu_scuipat_de_obamaPreşedintele Traian Băsescu a fost centrul atenţiei şi la Summitul de la Varşovia, după ce a fost scuipat de Barack Obama, într-un gest inexplicabil. Psihologii spun că e posibil ca preşedintele român să aibă un efect de excreţie salivară, care a produs şi incidentul de la Constanţa, când Băsescu a fost scuipat de Adrian Zglobiu.

"Băsescu tocmai îi explica lui Obama calităţile geostrategice ale poporului român, când s-a trezit cu o flegmă în ochi", declară unul din jurnaliştii prezenţi la întâlnirea liderilor de stat. Obama s-a scuzat imediat, dar jurnaliştii spun că scuipatul n-a fost accidental şi preşedintele american s-a întors şi l-a mai scuipat de două ori pe Băsescu.

Martorii spun că nu doar Obama l-ar fi scuipat pe Băsescu, ci şi Putin şi Angela Merkel, dar şi portarul hotelului la care stă, incidentele fiind însă muşamalizate de delegaţia română. În timpul discuţiilor comune, preşedintele României a schimbat mai multe batiste, interlocutorii scuipându-l repetat, sub pretextul că vorbesc cu precipitaţii.

Nea Costel, drojdier:

“Până şi eu mă trezesc pe 26 mai ca să merg la vot! N-ai nicio scuză dacă stai acasă!”

Scris de Ionut | Tuesday, 03.06.2014 15:23 Politic

National Cinematografic