basescu_scuipat_de_obamaPreşedintele Traian Băsescu a fost centrul atenţiei şi la Summitul de la Varşovia, după ce a fost scuipat de Barack Obama, într-un gest inexplicabil. Psihologii spun că e posibil ca preşedintele român să aibă un efect de excreţie salivară, care a produs şi incidentul de la Constanţa, când Băsescu a fost scuipat de Adrian Zglobiu.

"Băsescu tocmai îi explica lui Obama calităţile geostrategice ale poporului român, când s-a trezit cu o flegmă în ochi", declară unul din jurnaliştii prezenţi la întâlnirea liderilor de stat. Obama s-a scuzat imediat, dar jurnaliştii spun că scuipatul n-a fost accidental şi preşedintele american s-a întors şi l-a mai scuipat de două ori pe Băsescu.

Martorii spun că nu doar Obama l-ar fi scuipat pe Băsescu, ci şi Putin şi Angela Merkel, dar şi portarul hotelului la care stă, incidentele fiind însă muşamalizate de delegaţia română. În timpul discuţiilor comune, preşedintele României a schimbat mai multe batiste, interlocutorii scuipându-l repetat, sub pretextul că vorbesc cu precipitaţii.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Ionut | Tuesday, 03.06.2014 16:23 Politic

National Cinematografic