rogozanu-iliescuPatriarhul comuniștilor români, Ion Iliescu, a acordat un interviu revistei Flacăra, în care s-a arătat dezamăgit de noul val de tineri care au îmbrățișat ideologia comunistă. ”Pe mine ăștia mă sperie, Costi Rogozanu, de exemplu, e mult prea de stânga, prea bolșevic pentru gustul meu”, a spus fostul lider comunist.

”Câteodată stau și mă gândesc că l-am omorât degeaba pe Foriș, să aducem socialismul de tip nou, românesc, în țară. Păi, din ce văd prin presă, ăștia sunt mai răi ca noi, noi măcar aveam o școală. Botnarenko era un tip finuț pe lângă Buciuman, iar Ana Pauker avea coaie în comparație cu Goțiu”, a declarat Ion Iliescu.

Fostul președinte spune că, deși ideologia comunistă este tot mai populară zilele acestea, nu crede că vom mai ajunge vreodată să avem un stat comunist: ”E nevoie și de muncă, nu poți să faci comunism doar în stradă, mai pui și osul la treabă. Cine credeți voi că o să facă comunism, tinerii ăștia care o freacă toată ziua pe Facebook?”.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Thursday, 05.06.2014 15:16 Politic

National Cinematografic