nastase_sarbatori_romaniaVestea că a primit un spor de doar 6 luni de închisoare l-a scos din minți pe fostul premier Adrian Năstase. El acuză judecătorii de viciere a actului de justiție, în condițiile în care el a cerut un plus de 6 ani de închisoare, nicidecum de doar 6 luni.

”Uitați-vă la mine, încă mai pot duce mulți ani de închisoare”, le-a spus Năstase jurnaliștilor, în timp ce își arăta bicepsul. ”E scandalos ce au decis judecătorii! Le-am prezentat probe suficiente cât să primesc 30 de ani, nu 6 ani amărâți, cât am cerut eu. Videanu e mic copil pe lângă mine, n-a furat nici 10% din cât am furat eu.”

Evident, fostul premier va face recurs, ba chiar va merge și la CEDO dacă e nevoie. ”Eu nu sunt genul care să le întorc spatele prietenilor pe care mi i-am făcut în închisoare și să plec. Vreau să rămân alături de ei mulți ani de aici înainte, pentru că așa face un bărbat adevărat”, a anunțat Adrian Năstase.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Tuesday, 24.06.2014 14:34 Politic

National Cinematografic