votant-250-de-ani-teleorman.jpg Ieri seară, în cadrul unei ceremonii care a avut loc chiar în sediul Consiliului Județean Teleorman din orașul Alexandria, Mihai Costachii a fost sărbătorit de oficialitățile județului care i-au înmânat o medalie și au desfăcut o sticlă de șampanie. Alături de fericitul sărbătorit au fost prietenii și familia acestuia. 

„Nu în fiecare zi ai parte de o asemenea aniversare”, a declarat prefectul județului. „În locurile acestea oamenii trăiesc mult, votează așijderea. Unii spun că e de la aerul curat și apa limpede, dar eu cred că este de la solul mănos care face un grâu minunat și-o floarea soarelui excelentă, iese făină și ulei calitatea I, de-ți vine să o cari acasă cu găleata”, a continuat prefectul.

Fericitul sărbătorit a ținut un toast și a promis că va fi la vot și la următoarele alegeri. „Eu am început să votez prima oară pe vremea lui Tudor Vladimirescu. E un gest bun, patriotic, democratic, a început să-mi placă. Dacă noi, țăranii, talpa țării, nu sprijinim democrația, cine să o facă. Domnii cu mustăți răsucite și bărbi sulemenite de la București?”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Thursday, 03.07.2014 13:48 Politic

National Cinematografic