Bucuria simțită la începutul anilor '2000, când, prin bunăvoința domnului Tismăneanu, comunismul a fost condamnat publici în fața camerelor reunite ale Parlamentului a fost de scurtă durată. Acesta a fost eliberat azi, în baza recursului compensatoriu, și poate să-și vadă din nou de viață.

karl-marx-comunist.jpg

„Eu nu cred că comunismul s-a reformat cât a fost închis, chiar și până mai ieri susținea că nu a fost el de vină, că a fost greșit înțeles și aplicat. Și că, de fapt, comunismul era o ideologie chiar bună, dar a stricat-o manțogarul ăla de Ceaușescu”, opinează juristul Decebal Popescu.

Peste 80% din cei eliberați cu recursul compensatoriu au revenit după gratii pentru că s-au dedat din nou la infracțiuni și există șanse ca comunismul să revină din nou la vechile obiceiuri, moarte, foamete, sărăcie și frig. Mai ales că zilele astea Ion Iliescu e iar vioi și vorbește încontinuu cu Moscova iar liberalii sunt la putere, cum au mai fost și înainte de comunism.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Monday, 16.12.2019 15:28 Politic

National Cinematografic