13 ani de la condamnarea comunismului. Acesta va fi eliberat azi prin recursul compensatoriu

Bucuria simțită la începutul anilor ‘2000, când, prin bunăvoința domnului Tismăneanu, comunismul a fost condamnat publici în fața camerelor reunite ale Parlamentului a fost de scurtă durată. Acesta a fost eliberat azi, în baza recursului compensatoriu, și poate să-și vadă din nou de viață.

„Eu nu cred că comunismul s-a reformat cât a fost închis, chiar și până mai ieri susținea că nu a fost el de vină, că a fost greșit înțeles și aplicat. Și că, de fapt, comunismul era o ideologie chiar bună, dar a stricat-o manțogarul ăla de Ceaușescu”, opinează juristul Decebal Popescu.

Peste 80% din cei eliberați cu recursul compensatoriu au revenit după gratii pentru că s-au dedat din nou la infracțiuni și există șanse ca comunismul să revină din nou la vechile obiceiuri, moarte, foamete, sărăcie și frig. Mai ales că zilele astea Ion Iliescu e iar vioi și vorbește încontinuu cu Moscova iar liberalii sunt la putere, cum au mai fost și înainte de comunism.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
16 decembrie 2019 13:12

Alte articole

Vezi mai mult